Hos ATA har vi indsigt i alle facetter af et større byggeprojekt, og vi tilrettelægger altid rådgivningen efter dine behov og udfordringer – ikke omvendt. Gennem mere end 30 år har vi akkumuleret en meget bred erfaring og viden om komplekse byggesager, uden at begrænse os til specialer og nicher inden for særlige fagområder.

Når et projekt kræver særlig ekspertviden, trækker vi på vores store netværk af eksterne samarbejdspartnere med højt specialiserede kompetencer.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Boligforeninger

Fra renovering af facader til istandsættelse af gamle vinduer og døre, der efter en professionel behandling fremstår som nye, men med den charme og stil, som kendetegner godt håndværk.

Bygherrerådgivning

Vi kan bistå bygherre med teknisk rådgivning såvel som rådgivning om processen i et byggeri – og vi gør det med fokus på den enkelte bygherres behov.

Erhverv

Vi bistår med udvikling, ingeniørrådgivning og indflytning af lejere i mange typer erhvervslejemål, såsom kontor, industri og detailhandel.

Installationer

Vi projekterer de fleste former for tekniske anlæg, i forbindelse med nybyggeri og renoveringssager.

Klimaskærm

Renovering af ældre ejendomme er vores hovedkompetence, og vi har gennem årene reddet mange ejendomme fra forfald.

Konstruktioner

Vi projekterer og dimensionerer alle typer bærende konstruktioner i træ, stål, beton og murværk i forbindelse med opførelse af nybyggeri eller renoveringssager.

Nybyggeri

Vi udfører ingeniørrådgivning og totalrådgivning i forbindelse med nybyggeri på mange typer byggeri, såsom institutioner, industri, logistik, detailhandel og kontor.

Ombygning

Vi udfører ingeniørrådgivning og totalrådgivning i forbindelse med ombygning/transformation af mange typer ejendomme.

Tilstandsvurderinger/TDD

Vi gør en dyd ud af at udarbejde brugbare og gennembearbejdede tilstandsrapporter og vedligeholdelsesplaner for alle slags ejendomme.